Emailare

Suntem printre putinele ateliere de emailare din Bucuresti!

LaFabrique este un atelier emailare care deține o linie de emailare în raza municipiului București și vă poate pune la dispoziție o întreagă gamă de servicii de emailare.

Avantaje

Un avantaj al acestui proces este acela ca obiectele emailate impiedica ruginirea metalului. În viața de zi cu zi, produse emailate, fiind ușor de intretinut, sunt utilizate în mai multe domenii și industrii, datorită proprietăților dobândite în urma acestui tip de proces tehnologic. Produse metalice emailate capata o rezistenta la eroziune
și proprietăți de rezistență chimică.

Categorii de produse
  • Categoria uz caznic: vase, pahare, farfurii categorie, boluri, cutii de conservare, oale, tigai, forme patiserie, tavi cuptor, grill.
  • Categoria uz alimentar: Ustensile de bucătărie, facilități de bucătărie, hota aragaz, cutii de bomboane, ceai, cutii alimente (zahar, faina, orez, cafea, condimente), recipientesi rezervoare de apă (volum redus).
  • Categoria medicală: Terapia de radiații electromagnetice, smalțul dentar, obiecte si instrumentar
  • Categoria decorativ: plăci comemorative, plachete omagiale, medalii, cupe, signalistica obișnuita (numerotație, indicatoare), signalistica luminoasa (panotaj,firme), table emailate.

Exemple de produse
Obiecte promoționale