Gravură Laser

Ce este Gravura cu Laser?

Gravura lalaserser este un proces tehnologic de înaltă calitate cu ajutorul căruia se pot inscripționa o gamă largă de obiecte. Materialele recomandate pentru gravare și decupare laser sunt: lemn, piele, sticlă, piatră, ceramică, marmură, granit, plexiglas, ABS, precum și materiale speciale pentru gravură laser (disponibile în foarte multe culori și grosimi), cauciuc pentru ștampile, diferite materiale textile, etc.

Gravura realizată prin tehnologia laser este folosită cu succes datorită performanțelor grafice deosebite la realizarea de placuțe/indicatoare pentru:

  • instituții din administrația centrală și locală,
  • hoteluri, pensiuni și restaurante
  • unități medicale de interes public sau private
  • ONG-uri
  • organizatori de evenimente
  • angajatori (prin ecusoane gravate) pentru personalul din diferite domenii de activitate

De menționat, printre alte avantaje oferite de gravura laser este și acela că permite personalizarea chiar și a unui singur obiect. Prin alegerea gravurii laser clientul va beneficia de acuratețea și reproducerea unor detalii foarte fine a căror durabilitate în timp este net superioară altor procese de producție asemănătoare.

Echipamentul laser din dotare (Epilog Laser 75W) poate opera atât pentru obiecte definite GV-08(plachete, cupe, medalii… etc.), cât și pentru cele de dimensiuni mari (sinalectica, litere volumetrice), printr-o suprafață de lucru de (1050 x 750). Prin gravură, laserul realizează o imagine permanentă, asigurându-se o calitate deosebită.

Cu ajutorul acestei tehnologii se pot realiza o varietate mare de produse speciale, unicate, personalizate sau se pot decupa modele unicat (din materialele descrise mai sus). În funcție de preferințe și necesități, acestea pot varia în serii mici, medii… până la producție industrială mare.

În continuare, mai jos, puteți vizualiza mai multe exemple de materiale/produse care pot fi personalizate/confecționate prin gravură laser.

cosulet piele gravata
Obiecte promoționale personalizate

Gravare obiecte promoționale și cadouri din piele naturală, produsele din piele fiind realizate în atelierul de marochinărie al Marquise Bags & Accessories.
Mai multe exemple de obiecte promotionale personalizate puteți găsi aici (click pe link).

 

rep-placuteGV-06


Plăcute gravate și elemente tridimensionale

Plăcute gravate din materiale plastice metalizate. Acestea se execută pe bază de comandă la alegerea clienţilor. În această gamă se înscriu realizări de plăcuţe pentru uşi, numere hoteluri, pensiuni şi vile, plăcuţe numerotaţie stradală, indicatoare pentru intrare, de afişare tip director, secretariat, sau personalizate din materiale disponibile într-o mare varietate de culori, semne indicatoare, plăci afişaj.

Totodată, atelierul de gravură poate primi şi comenzi de lucrări complexe, cu ataşări de mai multe straturi ABS în combinaţie cu plexiglas, stiplex, cu litere volumetrice etc.. Astfel încât plăcile gravate comandate se pot executa de la dimensiuni mici, până la dimensiuni mari.

 brelocuri
GV-01
Brelocuri și alte obiecte gravate

Atelierul nostru de gravură vă pune la dispoziţie posibilitatea de a personaliza brelocuri la preţuri accesibile, indiferent de cantitate. Astfel, vă oferim venind în sprijinul dvs, cu idei grafice şi modele inscripţionate care au un impact vizual plăcut.

În acest sens, gravura cu ajutorul laserului asistată de computer este folosită de foarte mulţi ani pentru brelocuri tip hotel (gravate pentru fiecare cameră), brelocuri pensiuni şi vile, brelocuri promoţionale sau omagiale, aniversare sau de prezentare al unor campanii publicitare.

Realizarea acestora se face din materiale plastice cu aspect metalic. Acest tip de materiale – sunt net superioare datorită calităţilor aditivilor din compoziţie şi procesului de execuţie – pot înlocui cu succes metalul. Un alt avantaj reiese şi prin aspectul grafic expresiv şi detaliat, completat prin faptul că sunt mult mai uşoare în comparaţie cu metalul, păstrând totuşi o notă de duritate şi elasticitate.

Decuparea acestora se face cu ajutorul echipamentului laser creând astfel unicitate prin formă aleasă. Gravură se poate execută pe ambele fete ale brelocului.

 449
449
Sisteme de afişaj

La comandă putem executa, la preţuri accesibile, inscripţionări pe panouri din sticlă, plexiglas, stiplex şi alte materiale. Dimensiunile şi formă solicitată se pot inscripţiona – la cerere – prin metode diferite.

Pentru panourile din sticlă acestea la livrare au canturile şlefuite. Metodă de personalizare cel mai des utilizată pentru acest tip de material este prin ataşarea unui autocolant decupat pentru exterior, cu rezistenţă mare în timp.

Ibric-maro-boabe-cafeab9b
Ecusoane

Doriţi o notă de eleganță şi profesionalism în relaţia pusă la dispoziţie de firma/compania dumneavoastră? Ei bine, o puteţi face prin comandă ecusoanelor pe care atelierul nostru de gravură le execută. Personalizarea, forma, culoarea, sistemul de prindere. Pe toate acestea le puteţi alege chiar dumneavoastră!

Suntem aici să onorăm comanda modelului de ecuson. Puteţi opta şi pentru ecusoane speciale, diferite în comparaţie cu cele existente în piaţă. Acest serviciu îl oferim pentru toate companiile medii şi mari, fără a uită însă şi de firmele al cărui buget pentru astfel de investiţii este limitat. Aşadar, puteţi comanda doar câte ecusoane aveţi nevoie. Comanda minimă este de o bucată (1 ecuson).

 Pahare miri gravate.jpgbig
gravura
Gravare laser pe circumferință

O sticlă de vin reprezintă un cadou normal în ziua de azi. Atunci când vinul este de calitate cadoul este apreciat, dacă este și ambalat deosebit devine mai special, dar când este gravat mesajul dumneavoastră direct pe sticlă, cadoul dumneavoastră este incomparabil şi nemuritor.

Gravura laser aplicată pe o sticlă nu se poate şterge sau modifica sub nici o formă.

Personalizăm prin gravură lasersticle, pahare cu picior, pahare de vin, pahare de whisky, alte obiecte cilindice sau plane din sticlă sau alte materiale.